Onze winkel

Onze winkel

Waar wij in uitblinken.

Op 11 april 2008 opende Bloemendroom. Al snel groeiden we uit naar een van de bekendste bloemenzaken van Hasselt. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn onze sterkste troeven.

Dit zorgde er ook voor dat we in maart 2020 de sprong waagden in een nieuw avontuur en Bloemendroom samen met ons team onderbrachten in een prachtig geklasseerde L-vormige hoeve van de eerste helft van de 19de eeuw in Zonhoven.

Hier kan een mooi assortiment sfeermakers onze droom vervolledigen.
We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Friends & Family

De mensen achter Bloemendroom

1 toffe bende, zo kan je ons het beste omschrijven.

Een leuke mix van jong en een beetje minder jong.

Een team dat fel aan elkaar hangt! Niet alleen tijdens, maar ook buiten de werkuren is er tijd voor plezier. De zaterdag ochtend beginnen met koffie en koffiekoeken zijn dan ook een traditie!

En sorry als je rond 15.30 een beetje langer moet wachten… de geur van koffie komt je dan zeker tegemoet uit ons atelier! Een creatief brein heeft koffie nodig!

Elke dag opnieuw staan ze paraat voor jullie, en steeds met een brede glimlach!

Alleen maar dankbaarheid voor deze toppers! Want zonder hen zou er geen Bloemendroom Sfeermakers zijn!

Bart

Zaakvoerder

De meeste onder jullie zien me niet vaak in de winkel verschijnen maar vooral op de sociale media, omdat ik graag de creatieve zelve ben in mijn atelier of met veel liefde de mooiste bloemen, planten en sfeermakers voor jullie uitzoek.

Yuri

Managing Partner

Geboren in 1984, nakomertje uit een gezin van 5, en ja, een klein beetje verwend. Mijn hele kindertijd, tot op vandaag heb ik een grote passie voor dansen.

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven