Over Yuri

30/10/2022

Yuri

Managing partner

Geboren in 1984, nakomertje uit een gezin van 5, en ja, een klein beetje verwend.
Mijn hele kindertijd, tot op vandaag heb ik een grote passie voor dansen.

Stijlen als flamingo, hiphop of zelfs een klassieker ga ik niet uit de weg! Zolang mijn heupen maar kunnen bewegen op het ritme van de muziek ben ik gelukkig.

Na mijn studies als industrieel ingenieur, die duidelijk niet mijn passie bleken te zijn kwam ik terecht bij de politie. Een job waar contact met mensen centraal stond, dit vind ik ook zo leuk aan mijn werk bij Bloemendroom.

De eerste jaren combineerde ik de 2 jobs samen, maar door de drukte in de winkel kon dit echt niet meer. Meer en meer werd ik verliefd op de toen nog Bloemendroom en besloot samen met Bart aan een groter avontuur te schrijven.

Bloemendroom

sfeermakers

We gingen op zoek naar een nieuwe locatie, en wat voor eentje!

Ik voel nog steeds de kriebels van het eerste moment dat ik hier binnen kwam, ja, mijn besluit stond vast, dit werd Bloemendroom Sfeermakers!

Wat is er nu mooier dan mensen gelukkig maken! Van een huis een echte thuis maken , boordevol leuke spullen! Elk jaar opnieuw kijk ik weer uit naar Kerst! Hoe meer glitter & glammer hoe leuker ik het vind!

Rood, goud, wit ik zou niet kunnen kiezen welke kleur ik het mooiste vind.

Het perfecte geschenk mee helpen zoeken voor iemand, ik vind het zo leuk om te doen!
Het perfecte strikje bij een mooi geschenkpapier,

I Love It !

En dan nog maar te zwijgen van onze bruidjes, ik maak er een erezaak van om ze met een goed gevoel naar buiten te laten gaan. Een afspraak, een koffie daarbij en samen uitzoeken wat hun perfecte bruidsboeket is! En vooral, ik mag altijd het kleed zien!!! Dat vind ik nog het leukste!
Zo kan ik alles doorbrieven aan Bart zodat hij er wat moois van kan maken!

Die laatste is dan ook mijn echte steunpilaar, waar ik nogal eens durf te zweven, trekt hij me weer met de koordjes op de grond! Hij is het creatieve en zakelijke brein, geef mij maar onze lieve klanten!

En al het moois wat in de winkel staat!

30/10/2022 13:53

Bekijk alle blogberichten

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven