XL Boom

XL Boom

Voor oprichters Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert staat XLBoom in het teken van passie voor vakmanschap. Met designs voor binnen en buiten creëren ze sinds 1997 esthetiek in het dagelijks leven. Originele en hoogkwalitatieve ontwerpen kenmerken het verhaal dat dit Antwerpse bedrijf vertelt.

Bij de zoektocht naar de beste materialen worden de unieke XLBoom producten gemaakt in verschillende ateliers buiten Europa. Alle producten worden geproduceerd door en exclusief voor XLBoom.

Elk product vertelt een bijzonder verhaal. Het label kan omschreven worden als een perfecte mix van unieke kwaliteit en duurzaam vakmanschap.

Het is de missie van XLBoom om objecten te creëren die, naast de functie, intense emoties oproepen en een aangename, luxueuze sfeer creëren in elke omgeving.

Elk object wordt met de hand gemaakt en is dus uniek. Tijdens het hele productieproces besteedt XLBoom veel aandacht aan de afwerking. Terwijl er met de beste materialen wordt gewerkt, geeft XLBoom er de voorkeur aan dat zijn producten ook in de beste omstandigheden worden gemaakt.

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Kom langs in
Zonhoven