Saint of Love

Saint of Love

Geboren uit meditatie zijn de Saint of Love beeldjes van Luc De Maeght klaar om hun doel te vervullen. Met opgeheven armen verbindt de Saint of Love mensen over de hele wereld door middel van liefde en brengt liefde, vreugde en geluk in je huis of kantoor. De Saint of Love is een gendervriendelijk beeldje gemaakt met liefde en passie door onze studio’s in Portugal.

Iedere Saint of Love is uniek, onze keramiekfabrikant noemt het ‘alchimia’ omdat keramiek een zeer moeilijk proces is en elk beeldje anders maakt door kleine temperatuurverschillen. De mallen worden met de hand gemaakt en zorgvuldig gevuld met lokale vloeibare klei, gedroogd en gebakken in de keramiekoven op 1100 graden. Alle Saint of Love beeldjes worden handmatig gecontroleerd op elk detail om aan onze hoge normen te voldoen.

Wist u dat Ricardo do Espirito Santo Silva Foundation uit Lissabon onze fabrikant is van het 24K bladgoud voor de ‘Gouden’ versie van de Saint Of Love? Trots en gezegend om samen te werken met deze wereldberoemde stichting die onze productie 100% Portugees houdt.

De gekleurede Saint of Love beeldjes zijn handgeschilderd met de hoogste kwaliteit voor keramiek wat resulteert in een levenslange kleurvastheid. Ja, onze normen zijn hoog, net zoals liefde dat is.

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven