Paveau glassware

Paveau glassware

Als jonge mama vind Isabelle het belangrijk om bewust om te gaan met onze planeet. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. De bewuste keuzes die ze maak, gaan altijd hand in hand met een flinke scheut esthetiek. En glas is daarbij een van de favorieten, want het is een veelzijdige en elegante sfeermaker.

Met Paveau geven we ook bewust consumeren – met minder plastic afval – een duwtje in de rug. Want elk jaar verdwijnt er maar liefst acht miljoen ton niet-afbreekbaar plastic afval in onze oceanen. De gevolgen voor onze aardbol zijn dramatisch. Door onze glazen flessen te gebruiken, verklein je de afvalberg en draag je je steentje bij aan een meer duurzame en mooiere planeet.

“Elke druppel telt.”

Het is een filosofie die Isabelle vandaag nog steeds koestert en die ook de basis vormt van Paveau. Omdat we willen helpen bij het opbouwen van een wereld waarin iedereen gratis toegang heeft tot schoon water, ondersteunt Paveau, als donerend lid van Charity Water, helder water projecten over de hele wereld.

Wist je trouwens dat de flessen van Paveau verpakt zitten in een prachtige koker? Ze vormen zo een perfect en stijlvol geschenk voor elke gelegenheid! Ze zijn makkelijk te reinigen met lauw water, gebruik geen zeep en plaats de gekleurde flessen nooit in de vaatwasser!

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Kom langs in
Zonhoven