Oluce

Oluce

Een streling voor elk interieur, dat kan je zeker zeggen van de lampen van Oluce.

Deze studio is al sinds 1945 actief en is daarmee één van de oudste merken in Europa voor lampen. Opgericht door grootmeester Giuseppe Ostuni en dominant in de Italiaanse verlichtings-scene. Met de jaren zijn vele grote namen actief geweest onder dit label. Namen als Franco Buzzi, Joe & Gianni Colombo, Hannes Wettstein, Ferdi Giardini en Oki Santo. Ieder van hen heeft grote bijdragen geleverd aan de voortdurende kracht van dit oude Italiaanse label.

Het versmelten van vorm en functie wordt moeiteloos gerealiseerd in de hele lijn producten van Oluce. In de ontwerpen is een constant proces terug te vinden van voortdurend innovatie en vernieuwen. Het resultaat van deze voortdurende revolutie is een serie designs die tijdloos zijn in hun elegantie. Bekende modellen als de Atollo, Spider & Coupe zijn dan ook een klassieker voor uw interieur.

Waar andere moderne ontwerpers kiezen voor strakke lijnen en rechte hoeken, laat dit ontwerphuis zien dat dezelfde strakke eenvoud ook zonder een enkele rechte hoek gecreëerd kan worden. Moderne designs staan vaak letterlijk bol van de vloeiende rondingen, netjes geordend naar een eigenzinnig totaalontwerp.

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven