LIND DNA

LIND DNA

LIND DNA

Het unieke gerecycleerde leder van LIND DNA is niet enkel decoratief, maar ook waterafstotend, hittebestendig, duurzaam en makkelijk te reinigen. Hun visie is om designs te creëren die de Deense design-tradities respecteren maar ook durven uitdagen. Lokale productie, het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en sterke familiebanden maken deel uit van hun fundamentele waarden.

Placemats en glas onderzetters van duurzaam leder

De LIND DNA placemats en glasonderzetters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn duurzame lifestyle artikelen dat ontworpen en met de hand gemaakt worden in Denemarken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende dynamische vormen en kleuren wat een oneindig aantal mogelijkheden tot styling geeft. Deze producten komen écht overal tot hun recht. Plaats ze op de eettafel, onder vazen, kandelaars, bloempotten, servies of kaarsen. Jouw interieur krijgt er een extra warme toets bij.

Heb je wat vlekken gemaakt op jouw placemats?

Geen zorgen. Neem gewoon een vochtige doek en ga ermee over de placemat. Alle vlekken zullen snel verdwijnen. Let wel op dat je de plekken niet al te lang laat intrekken. Probeer ze bij voorkeur na een maaltijd meteen te reinigen.

De naam ‘LIND DNA’ staat symbool voor de familiebanden tussen de oprichters, het bedrijf en de persoonlijke en unieke designs van het Deens bedrijf. Het verhaal van LIND DNA begint met de ontdekking van nieuwe technische mogelijkheden met gerecycleerd leder. Daarna groeide het merk uit tot een multinational die een grote variatie aan interieurcollecties aanbiedt. Hun collectiestukken worden naar meer dan 30 landen geëxporteerd.

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven