Gommaire

GOMMAIRE – Organic Living biedt je een tijdloze collectie binnen- en buitenmeubelen, evenals een breed scala aan decoratieve artikelen. Hun kenmerkende organische accent is terug te vinden in al onze ontwerpen en materialen. Het organische woonconcept van GOMMAIRE introduceert een nieuwe stijl van interieurinrichting, binnen- en buitenmeubilair in woningen, kantoren en bedrijven. Het zal een specifiek tintje geven aan elke omgeving, van traditioneel tot eigentijds design. 

De GOMMAIRE outdoorcollectie is een mix van tijdloos en innovatief design in recuperatieteak, teakwortel, PE vlechtwerk en gepoedercoat aluminium.Tafels, stoelen, modulaire loungesets, ligbedden en salontafels kunnen allemaal volledig geïntegreerd worden in buitenruimtes en poolhouse-interieurs. Zitcomfort is hun passie, daarom selecteren ze alleen het beste en kiezen ze voor hoogwaardige buitenkussens met Italiaanse buitenstoffen om een ​​unieke look ’n feel te geven aan de buitencollectie.

De binnenmeubelcollectie GOMMAIRE staat voor tijdloos design. Tafels en kasten van massief hergebruikt hout en op traditionele wijze vervaardigd, worden gecombineerd met gestoffeerde banken en stoelen. Het hergebruikt teakhout - gebruikt in onze tafels, consoles en kasten - is een natuurlijk materiaal met variaties in structuur en kleur. Dat maakt de houten meubelen van GOMMAIRE zo uniek en prachtig.

De Gommaire decoratie & accessoires collectie is een must voor elk interieur. Mondgeblazen glaswerk en handgeweven manden van touw en rotan zijn kenmerkende ontwerpen van GOMMAIRE. Handgemaakte terracotta stukken zoals kandelaars, borden en vazen ​​vullen de decoratiecollectie aan. 

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven