Baobab Wellness

Baobab Wellness
Het succes van de kaarsen en parfumdiffusers van het merk Baobab Collection steunt op een meervoudige opzet: een decoratief object creëren dat onze interieurs heerlijk parfumeert.
Ook de badkamers hebben we in eenzelfde spirit willen betreden: decoratieve objecten creëren die de meest gegeerde functie in een badkamer vervullen, namelijk ons lichaam verzorgen, douchen of baden en zich daarna hullen in een heerlijk geurende, hydraterende bodylotion.
Op basis van deze uitgangspunten hebben we onze lichaamslijnen gecreëerd met reis- en ontspanningsgeuren die mythische plaatsen oproepen
De werkstoffen van Baobab, afkomstig van een fairtradenetwerk in Burkina Faso, zijn 6 keer krachtiger dan de andere werkstoffen van vruchten. Deze actieve ingrediënten zijn afkomstig uit het vruchtvlees, dat rijk is aan vitamine C. Ze hebben antioxiderende eigenschappen die vrije radicalen, verantwoordelijk voor huidveroudering, helpen bestrijden. Deze actieve ingrediënten van de baobabvrucht worden gecombineerd met squalaan, een olijfderivaat. Dit overvette ingrediënt werkt door biomimetica om de hydrolipidenfilm op het huidoppervlak te versterken en de natuurlijke hydratatie te vrijwaren. Milde oppervlakte-actieve stoffen zorgen voor schuimvorming en zuivering en staan ook bekend om hun goede biologische afbreekbaarheid. De formule is ontwikkeld in een Frans laboratorium met eerbied voor de geldende normen en het milieu zonder controversiële.

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven