Atelier Vierkant

Atelier Vierkant

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat handgemaakte design bloempotten maakt voor zowel binnen als buiten. Het familiebedrijf werd in Oostende opgericht in 1992 en is een verhaal van passie en vakmanschap.

De klei van Atelier Vierkant komt van uit het hart Europa, Duitsland, grote rotsen kleiafzettingen worden uit de grond gegraven. Vrachtwagens komen en gaan, kranen graven in de grond en halen blokken aarde eruit, verouderd door de tijd zijn deze getransformeerd tot klei en gekleurd door natuurlijke oxiden afkomstig van processen in de natuur. Als natuurlijk materiaal is klei een fijnkorrelig natuurlijk gesteente of bodemmateriaal dat een of meer mineralen combineert met mogelijke sporen van metaaloxiden en organisch materiaal.

Alles wordt met de hand gemaakt waardoor elke pot uniek is. Elke pot krijgt daarbij nog eens een handtekening van zijn maker. Dat maakt dat deze prachtige bloempotten stuk voor stuk uniek zijn.

De collectie is enorm uitgebreid qua vormen en afmetingen en telkens verkrijgbaar in 8 verschillende natuurlijke aardetinten.

Spring gerust binnen, we kiezen samen met u voor het juiste exemplaar. Is een bepaalde pot of object niet beschikbaar?

Dan kijken we voor u in de Europese stock, moeten de potten nog in productie gaan moet u afhankelijk van de collectie rekening houden met een lever termijn van 6 tot 24 weken.

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Kom langs in
Zonhoven