It’s the season to sparkle …

10/11/2022

Kerstmis

Achter de schermen van Sfeermakers de bloemendroom

 

 

 

Stilaan komen we allemaal in de sfeer van Kerst, de gezelligste tijd van het jaar maar voor ons betekent deze tijd vooral heel veel werk met uiteraard heel veel plezier.

Eigenlijk start ons Kerstseizoen al in januari, wanneer jullie de kerstboom en kerstdecoratie beginnen op te ruimen starten wij al met de Kerstcollectie voor het volgende seizoen.

Met veel stress, goesting, schrik (want gaat deze collectie aanslaan?) starten wij in januari met het samenstellen van de Kerstcollectie. 

Ik maak er een erezaak van om niet 1 trend of collectie te volgen maar onze eigen stijl, originaliteit de vrije loop te laten. 

Er zal geen enkel pronkstuk in onze winkel belanden zonder wij dit in onze handen hebben gehad.

De mooiste kerstboom, de origineelste kerstboom, .. over smaak en stijl valt niet te twisten.

 Yuri maakt van iedere boom een piece unique.  Het samenstellen van de kleuren, assortimenten, stijlen, .. steeds vinden jullie bij ons de mooist gedecoreerde kerstbomen.  

Wie denkt dat er enkel kerstbollen zijn om jullie boom te decoreren heeft het helemaal mis. 

 

 

 

Al jaren presenteren wij ook “de Funky boom”. 

 Goodwill heeft een 20 tal collecties, uit al de funcky-figuren toveren wij de origineelste funcky bomen.

Ikzelf ben helemaal fan van een rijkelijk gevulde kerstboom, less is more, kaas met gaten, … zeker niet mijn idee van een perfecte Kerstboom. 

Wij werken steeds met een degelijke kerstcollectie waar je jaarlijks kan aan verderbouwen.

Maar ook voor een volledige afgewerkte kerstboom kan je bij ons terecht.

Genoeg over de kerstbomen.  Wist je dat wij ook de mooiste creaties van adventskransen, bloemstukken en decoratie aanbieden. 

Ho Ho Ho laat de Kerst maar snel binnen in en rond jullie woning.

 
Tip, werk steeds per kamer of ruimte, combineer geen verschillende stijlen of kleuren door elkaar hetzij in  een andere ruimte of als je voor funky gaat.

 

Wanneer Kerstavond en Kerstdag aanbreken, de geschenken die liggen te pronken onder de boom eindelijk mogen geopend worden, zal je iedereen blij maken met een origineel kerstcadeau uit onze winkel.

 Wij hebben voor iedereen wat wils (oké geen speelgoed voor de kids).

Denk maar aan de volledige collectie van Baobab, een designkandelaar van Stoff Nagel, unieke handgemaakte opbergobjecten van August Sandgren, …  Klik hier voor ons volledig aanbod.  

Klinkt dit als kerstmuziek in je oren, spring zeker binnen in onze winkel en laat je inspireren.  Wij staan steeds klaar voor advies en helpen je graag verder. 

Tot binnenkort.

10/11/2022 13:00

Bekijk alle blogberichten

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven