Hét perfecte Valentijns boeket.

05/02/2023

Hoe komt het perfecte Valenstijns-boeket tot stand?

 

Wie Valentijn zegt, zegt bloemen! Is dat cliché? Goh, misschien wel. Maar is dat erg? Nee, helemaal niet! Want zeg nu zelf.. het is gewoon veel te leuk om af te spreken dat je niets gaat doen met Valentijn, maar dat je dan toch nog verrast wordt met een fleurige bos bloemen.

 

Bart heeft speciaal voor Valentijn een aantal boeketten samengesteld waarmee jij recht in de roos zal schieten op Valentijn, 14 februari. Ga je voor een prachtig boeket rozen, een wildboeket of een stijlvol gemengd boeket?  Voor ieder wat wils.

 

Maar hoe komt zo een prachtig boeket nu tot stand?

 

Alles begint bij de beste kwekers!

“Meermaals per jaar bezoeken we een aantal kwekers zowel in binnen als buitenland , zij staan garant voor bloemen van de beste kwaliteit.  Want hoe mooi een creatie ook mag zijn, niemand wordt gelukkig van een boeket dat na 4 dagen verslenst is hé”  Aldus Bart.

Wanneer de meeste van ons nog onder de wol liggen worden deze geleverd in ons bloemenatelier.

Ieder bloem ondergaat een heuse welness-behandeling, al de bloemen worden gekuist en ontdaan van het teveel aan bladeren en doorns.

Hierna worden de bloemen 24u in een speciaal product geplaatst alvorens ze de winkel in gaan, dit om het vaasleven bij jullie thuis extra lang te maken!

 

Is het jullie nog nooit opgevallen dat er bij De Bloemendroom nooit een zakje bloemenvoeding bij de boeketten wordt meegeven?  Door de (welness) behandeling van de bloemen in het speciale bad is dit ook niet nodig.

 

Al de bloemen worden in vazen in het atelier bewaard.  Deze vazen worden iedere keer na gebruik ontsmet.  Ook de messen en snoeischaren worden op dezelfde manier ontsmet.

 

Elke florist heeft een eigen verhaal en een eigen kijk op het bloemistenvak en bloemdesign.  Al jaren tovert Bart de meest originele, luxueuze en creatieve creaties uit zijn hand.

“Ik vind het belangrijk om te kunnen delen, om mensen gelukkig te kunnen maken en hun interieur, woning, winkel of kantoor met het juiste boeket op te fleuren.  Met creatieve ontwerpen, kwaliteitsvolle bloemen ga ik met veel enthousiasme aan de slag om mooie boeketten te realiseren. Ons vak is zoveel meer dan een arrangement of een boeket maken; bloemisten en designers hebben het talent om de emotie van een product te vangen en te vertalen in sprekend bloemdesign.”  Aldus Bart.

“Ook voor Valentijn doen we weer extra ons best om voor jullie de mooiste boeketten te maken! Ga je voor een klassiek gebonden boeket? Of mag het eerder een wild boeket zijn?”

Er gaat weer heel wat moois voor jullie klaar staan!  En misschien gaan we kunnen we jullie bekoren met eens iets anders dan rode rozen.

 

Nog een extra tipje van onze Sfeermaker Bart:

Ook bij je thuis ontsmet je best je vaas na ieder gebruik.  Ontvang je een prachtig boeket van ons bij Valentijn?  Ververs het water elke 2 à 3 dagen, dit in combinatie met voldoende water laat jullie extra lang genieten van jouw Bloemendroom Boeket.

 

With love and alvast Happy Valentine’s day.

 

05/02/2023 11:14

Bekijk alle blogberichten

Bezoek de
Sfeermakers

Voor de meest
Unieke en persoonlijke
ervaring

Contacteer ons

Kom langs in
Zonhoven